Piikkiön koirapuiston suunnitelma hyväksyttiin

1
Piikkiöläinen Heidi Örling pani adressin kiertämään Piikkiön koirapuiston puolesta. Adresseihin kertyi lyhyessä ajassa noin 360 nimeä.

Piikkiön koirapuiston rakentaminen alkaa ehkä ensi kesänä. Tekninen lautakunta hyväksyi tiistaina pidetyssä kokouksessa Piikkiön koirapuiston suunnitelman. Haanväljäntien eteläpuolelle suunniteltu koirapuisto käsittää  yhteensä 203 juoksumetriä 1,2 metriä korkeaa elementtiaitaa, huolto- ja käyntiportin sekä kolmen auton paikoitusalueen. Hankkeen kustannusarvio on 47 000 euroa.

Kaarinan kaupungin ympäristöpalveluilta on pyydetty koirapuistoa vuonna 2009 tapahtuneen kuntaliitoksen jälkeen useita kertoja.

1 KOMMENTTI

  1. Asun vanhatalontie 2 eli tätä toivottavasti ei toteutuvaa koirapuistoa vastapäätä.Onko kukaan ajatellut mitä se vaikuttaa asukkaille ketä asuu vastapäätä.Ei varmaan itsellänikin on koira mutta en tajua tätä.En ainakaan vie omaa koiraa sinna koska kaikki ulosteet on maassa jos sieltä niin mistä sitten koiran maha menee sekaisin kun haistelee ja maistaa.En ole puistoa vastaan vaan paikkaa esim.kärmäntien varrella oleva alue.Toivottavasti puistoa ei tule ainakaan tähän paikkaan.Keskustassa asuvat reittejä koiralle on joka puolella piikkiössä kun vaan viittii vähän kävellä ja ketä korjaa ulosteet puistosta kun ei korjata tien vierestäkään nyt.

Kommenttien lisääminen on estetty.