Vasara tyytyväinen suoritukseensa Unkarissa

0

Kaarinalainen Vesa Vasara sijoittui kauden ensimmäisessä isossa haulikkokisassaan 17. sijalle. Vasaran tavoitteena oli sijoittua Unkarin Debrecenissä järjestetyssä kilpailussa 25 parhaan joukkoon, sillä edellisissä EM-kisoissa vuonna 2009 hän jäi patruunaongelmien vuoksi sijalle 38.

Kisan voitti Euroopan mestari, tsekkiläinen Vaclav Vinduska.

– Open luokan kisan kovaa tasoa kuvaa hyvin se, että tuolla ammunnalla olisin ollut mitaleilla kaikissa muissa luokissa. Kauden alussa voimaan tulleet uudet säännöt ja niiden tuomat kalusto-ongelmat on saatu selätettyä ja nykysäännöille muokattu ase toimii nyt  hienosti. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin kohti seuraavaa koitosta, Vasara tuumii.

Ensi viikonloppuna Vasara kisaa Loimaalla.

– Kauden tulevien kisojen lisäksi haastetta tuo myös rahoituksen hankkiminen MM-kisoja varten, Vasara vihjaa.