Alaston mies riehui lapion kanssa

1

Littoisissa Lähteenmäen asuinalueella pari viikkoa sitten alasti riehunut mies herättää asukkaissa yhä hämmennystä. 33-vuotias turkulaismies liikkui pihasta pihaan rikkoen kaiken eteensä osuneen omaisuuden. Miestä epäillään myös murhan yrityksestä, sillä hän hyökkäsi poliisin kimppuun lapion kanssa.

Tutkinnanjohtaja ei suostunut maanantaina kommentoimaan tapausta Kaarina-lehdelle. Tiistaina poliisi lähetti tapaukseen liittyen kaikille medioille yhteisen tiedotteen. Sen mukaan mies ei ole puhutteluissa osannut kertoa syytä teoilleen.

1 KOMMENTTI

  1. Poliisit ja tutkijat paapoo rikollisia, ja suojaavat näiden henkilöllisyyden.
    Useissa länsi-maissa tällaisten rikollisten kuvat ja nimet julkaistaan lehdissä heti, ennen oikeudenkäyntejä, että kansalaiset osaavat varoa.
    Tässäkin tapauksessa varmaan kaikkia aineellisia vahinkoja kärsineet uhrit saavat jäädä korjaamaan vahinkojaan omalla kustannuksellaan. Voro paralle järjestetään tuhansien eurojen ilmaiset oikeusavustajat vannomaan tämän syyttömyyttä.

Kommenttien lisääminen on estetty.