FC Kaarina nuiji Tampereen Palloveikot

0

Jalkapallon SM-sarjaa pelaavan FC Kaarinan B-poikien vieraaksi saapui lauantaina TPV Tampereelta.  Ottelun alku oli hienokseltaan TPV:n hallintaa ja pallo pyöri enimmäkseen FCK:n kenttäpuoliskolla.

Kun 24 minuuttia oli pelattu, niin Mikael Lahtivuori pääsi hienosti keskeltä läpi ja TPV:n maalivahti joutui kaatamaan Mikin. Maalivahti sai punaisen kortin ja kotijoukkue rangaistuspotkun, jonka Lahtivuori sijoitti kylmäpäisesti verkon sisään.

TPV jatkoi yhden vajaalla ja tästä sisuuntuneena kykenikin tekemään tasoituksen ajassa 29 minuuttia. Näissä lukemissa tauolle.

Toisen puoliajan alussa Joakim Ahlgren onnistui maalin edestä ja tilanne nyt 2-1 Tämän jälkeen ote siirtyi täysin FCK:lle ja tamperelaiset juoksivat perässä. Mikael Lahtivuori jatkoi hienoja esityksiään ja 63 minuutilla teki jo lukemat  3-1. Vaihdosta peliin tullut Juha-Pekka Jääskeläinen pelasi erittäin pirteästi oikealla laidalla ja hienolla vedolla siirsi FCK:n jo 4-1 johtoon. Lisää seurasi ja 77 minuutin kohdalla Rami Ojanperä onnistui ja tilanne nyt 5-1 Tämä ei vielä riittänyt, vaan Mikael Lahtivuori viimeisteli ottelun 80 minuutilla loppulukemiksi 6-1 ja Mikille hattutemppu.

FCK johtaa B poikien SM-sarjaa nyt mentäessä kolmen viikon tauolle. Seuraava ottelu pelataan kotona Lauantaina 28.7 ja silloin vastaan saapuu OLS Oulusta.