Tasapeli piti FC Kaarinan pojat piikkipaikalla

0

FC Kaarinan Jeremi Karhu pääsi yrittämään maalintekoa. Kuva: Tarja Hietanen.

Jalkapallo: FC Kaarina – OLS 1-1

Pienen pelitauon jälkeen SM-sarjaa pelaava FC Kaarinan B-poikien joukkue sai vieraakseen Oulun Luistinseuran (OLS). Sarjataulukossa OLS oli ennen lauantain peliä sijalla neljä. FC Kaarinan joukkueesta puuttui erinäisistä syistä johtuen neljä avainpelaajaa ja näin odotettavissa oli jännittävä kamppailu.

Pohjoisen pojat aloittivatkin pirteästi ja lyhyellä syöttöpelillään hallitsivat peliä, joskaan oululaiset eivät juurikaan aiheuttaneet vaaratilanteita kaarinalaisten maalilla.

Ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu 16 minuuttia, kun FCK iski. Lassi Lahti ja Jeremi Karhu vapauttivat Mikael Lahtivuoren läpiajoon hyvällä syöttökuviolla ja pistekärki viimeisteli tarkalla sijoituksella. Toisella puoliajalla Lahtivuori pääsi jälleen läpiajoon, mutta hänet kaadettiin keltaisen kortin arvoisesti. Joakim Ahlgrenin juonima vapaapotku osui muuriin. Peli sai dramaattisen lopun, kun OLS tasoitti pelin komealla vedolla lisäajalla.

Edellä mainittujen pelaajien lisäksi Kaarinan joukkueesta erottuivat tehokkaasti keskikentällä uurtanut Patri Filatoff sekä puolustuksessa vakuuttavasti luutinut Niilo Ranta. FC Kaarina säilytti edelleen sarjajohtonsa, kun samaan aikaan pelannut TPS hävisi Kuopiossa Kupsille 2-1.

Ottelua seurasi 157 katsojaa. Seuraavan kerran FC Kaarina pelaa kotonaan lauantaina 11. elokuuta. Silloin vieraaksi saapuu FC Reipas Lahdesta. Sitä ennen kaarinalaiset pelaavat Turun Palloseuraa vastaan Kupittaalla lauantaina 4.8. kello 13.

 

Risto Ranta