Ajotapa kavalsi rattijuopon

0

Poliisin haaviin jäi viime viikolla useita rattijuoppoja. Ravattulan ABC-aseman pihalta torstaiaamuna kiinni otettu vuonna 1958 syntynyt kaarinalaismies puhalsi 2,65 promillea. Kuljettajan epävarma ajotyyli kiinnitti poliisin huomion: mies ajoi kevyenliikenteenväylällä, eikä osunut autoa pysäköidessään ruutuun. Hänet määrättiin ajokieltoon.

Samana päivänä poliisi puhallutti Paraistentiellä humalassa autoilleen naisen. Hän puhalsi alkometriin 0,68 promillea. Vuonna 1944 syntynyttä turkulaisnaista epäillään myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, sillä hän ei antanut tietä suojatietä ylittävälle jalankulkijalle.

Piikkiössä Hadvalantiellä jäi keskiviikkona kello 11 aikaan kiinni henkilöautolla tuiterissa ajanut nainen. Ajokieltoon määrätty kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin 0, 23 mg/l.