Niinikorpi lupaa siivota huonekalutehtaan jäännökset

0

Lokakuussa 2010 palaneen Kaani Oy:n toimitusjohtaja Esko Niinikorpi lupaa siivota tehtaan tontin heti, kun yritys on saanut vakuutusyhtiöltä korvaukset. Piikkiössä sijaitsevan huonekalutehtaan tontti nousi puheenaiheeksi viime viikolla, kun Janne Aso (ps) vaati, että rakennusvalvonta patistelisi yritystä ryhtymään siivoustalkoisiin.

– En uskalla siivota tonttia, koska tuhoaisin todistusaineistoa. Palaneesta rakennuksesta on jäljellä sen verran kattoa ja sokkelia, että pystyn todistamaan vakuutusyhtiölle kiinteistön olleen hyvässä kunnossa.

Niinikorpi on Ason kanssa samaa mieltä siinä, että tontti on vaarallinen. Toimitusjohtaja kertoo, että hän on parhaansa mukaan yrittänyt hätistellä ulkopuolisia pysymään tontilta poissa.

– Tällainen tulipalo herättää valitettavasti intohimoja. Olen käynyt monta kertaa pystyttämässä kieltokyltin tontille, mutta aina se on heitetty pois.

Niinikorpi suunnittelee rakentavansa palaneen tehtaan paikalle uuden toimitilan. Sitä hän ei vielä tiedä, tulisiko uusi toimitila oman yrityksen käyttöön.

Lue Kaarina-lehdestä (29.8.), miten Niinikorpi on nostanut Kaanin jaloilleen.