Tartu tassuun -lukuhetket jatkuvat

0

Suuren suosion saavuttaneet Tartu tassuun -lukuhetket jatkuvat taas Kaarinan kirjastoissa. Lukuhetkissä tarinoiden kuuntelijoina toimivat koirat Rento ja Viljo. Lukemaan pääsee tiistaisin Kaarinan pääkirjastossa, torstaisin Piikkiön kirjastossa ja perjantaisin Littoisten kirjastossa.

Lukuhetket on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille. Lukuhetki kestää noin 10–15 minuuttia ja siihen on varattava aika etukäteen. Lukukertoja varataan yhdelle lapselle viisi, viitenä peräkkäisenä viikkona. Lukeminen tapahtuu rauhallisessa tilassa ja paikalla on koira, koiran ohjaaja ja lapsi. Koirat ovat koulutettuja, testattuja ja vakuutettuja berninpaimenkoiria.

Myös perinteiset satu- ja elokuvahetket jatkuvat syyskuussa kirjastoissa. Tämänvuotisissa satuhetkissä halitaan nallea ja matkataan Pepin mukana Huvikumpuun.