Virranheimo loikkasi vihreistä perussuomalaisiin

2

Kaarinalainen kunnallispoliitikko, sosiaaliohjaaja Niina Virranheimo on eronnut Vihreästä Liitosta ja siirtynyt perussuomalaisiin. Virranheimo jatkaa luottamustehtävissään ja tulee asettumaan ehdolle syksyn kunnallisvaaleissa perussuomalaisten listalla. Virranheimo perustelee ratkaisuaan sillä, että vihreissä ei ole tehty hänen arvojensa mukaista politiikkaa ja on suivaantunut tiedonkulun heikkouteen sekä kinasteluun vihreiden paikallispolitiikassa.

Yli kymmenen vuotta kunnallispolitiikassa vaikuttanut Virranheimo on ollut Vihreän Liiton jäsen neljä vuotta, joista ensimmäisen hän toimi kunnallisjärjestön puheenjohtajana. Sitä ennen hän istui valtuustossa Vasemmistoliiton edustajana.

Virranheimo pitää perussuomalaisten arvomaailmaa ja päämääriä ajatuksiinsa sopivina.

– Mielestäni heikoimmassa asemassa olevien, kuten syrjäytyneiden, pienituloisten ja vanhusten asiat ovat jääneet viime aikoina politiikan keskiön ulkopuolelle. Haluan olla vaikuttamassa heidän asioiden parantamiseen.

– Kaikki se aika, mikä politiikassa menee valtapeliin, toisten nälvimiseen ja kiusantekoon, tulisi mielestäni käyttää yhteisten asioiden eteenpäin viemiseen rakentavassa ja avoimen keskustelevassa hengessä. Aikaa ei olisi taistella toisiamme vastaan, vaan kansalaisten hyvinvoinnin puolesta, hän sivaltaa.

Virranheimo on Kaarinan kaupunginvaltuuston jäsen, kansalaistoiminnan lautakunnan puheenjohtaja ja Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiirin hallituksen varajäsen sekä Kaarinan seurakuntaneuvoston jäsen. Perussuomalaisten paikallisyhdistys tulee asettamaan ehdokaslistat kunnallisvaaleissa toimialueensa kuntiin: Kaarina, Kemiönsaari, Paimio, Parainen ja Sauvo.

2 KOMMENTIT

  1. Yli kymmenen vuotta kunnallispolitiikassa vaikuttanut Virranheimo on ollut Vihreän Liiton jäsen neljä vuotta, joista ensimmäisen hän toimi kunnallisjärjestön puheenjohtajana. Sitä ennen hän istui valtuustossa Vasemmistoliiton edustajana.

Kommenttien lisääminen on estetty.