Huhu lapsen kimppuun käyneestä miehestä on perätön

1

Huhu 11-vuotiaan tytön päälle käyneestä hiipparista on osoittautunut perättömäksi. Facebookissa kiertää viesti, jonka mukaan Kaarinassa Koristonkaarella pyöräilleen lapsen päälle oltaisi käyty keskiviikkoiltana kello 19 aikaan. Muun muassa Turun Sanomat ja molemmat iltapäivälehdet uutisoivat tapahtuneesta perjantaina. Uutisissa pyydettiin silminnäkijähavaintoja 180-senttisestä, normaalivartaloisesta miehestä.

Rikosylikonstaapeli Jarmo Linden kertoo tapauksen olevan tytön mielikuvituksen tuotetta.

– Ilmeisesti tyttö oli nähnyt pimeässä pyöräillessään jonkun varjon ja hänen mielikuvituksensa oli lähtenyt laukkaamaan. Hän oli kertonut tästä äidilleen, ja äiti oli yhteydessä poliisiin. Äidin ja tyttären kanssa oli sovittu, että he tulevat tekemään rikosilmoitusta seuraavana päivänä, Linden valottaa tapahtumien kulkua.

Asiasta ei ole Lindenin mukaan tehty rikosilmoitusta. Hänen mukaansa tyttären äitiin ollaan oltu tänään perjantaina yhteydessä, ja samalla selvisi, ettei pahoinpitelyä ole todellisuudessa tapahtunut.

Facebookissa kiertävässä viestissä annetaan ymmärtää, että Kaarinassa olisi myös aiemmin sattunut jotakin vastaavaa.

– Itse en kyllä ainakaan muista, että tällaista olisi tapahtunut, Linden kommentoi.

1 KOMMENTTI

  1. Ei varmaan ole sattunutkaan , mutta tämän kesä aikana alueella on sattunut jo kaksi tapausta: Yksi raiskauksen yritys toinen raiskaus ja itse tein alkuvuodesta talvella samalla alueella olevasta miehestä poliisille ilomoituksen kun “veteli” lasten läheisyydessä.
    Pyysin myös jos harkittaisiin kameroita tuolle alueelle . . .Vastaus tuli se on kallista. Että näillä mennään . Ei tunnu turvalliselta liikkua enää edes päivällä.

Kommenttien lisääminen on estetty.