Jouni Tähti ehdolla kuntavaaleissa

0

Kaarinalainen pyörätuolibiljardin nelinkertainen maailmanmestari Jouni Tähti on lupautunut kunnallisvaaliehdokkaaksi. Tähti tavoittelee valtuustopaikkaa vihreiden listalta.

Hannu (Rautanen) pyysi minua ehdokkaaksi ensimmäisen kerran jo reilu kymmenen vuotta sitten. Silloin kieltäydyin, mutta nyt lähdin ihan mielenkiinnosta mukaan. Jos kaikki sukulaiset ja tutut täältä läheltä äänestävät, niin varmaan ainakin parikymmentä ääntä tulen saamaan, Tähti kommentoi ehdokkuuttaan.

Jos mies tulee valituksi valtuuston, hän lupaa ajaa ainakin vammaisten ja vanhusten etua. Tapetilla olevaan kuntaliitoskeskusteluun hän ei  toistaiseksi osaa ottaa kantaa.

Kaarinan vihreät tiedotti ehdokkaistaan tiistai-iltapäivällä. Vihreiden kaikki nykyiset valtuutetut ovat asettumassa ehdolle. Lisäksi puolueen ehdokkaaksi on lupautunut muun muassa evoluutiobiologi ja tohtori Markus Rantala, Turun lintutieteellisen yhdistyksen tiedottaja, Yltöisten tutkimusmestari Jorma Hellstén ja parikymppinen muusikko Tomi Uusitupa.