Budjetista ei heru rahaa MLL:n lastenhoitopalvelulle

0

Kansalaistoiminnan lautakunta ei myöntänyt Mannerheimin lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirille avustusta lastenhoitotoimintaan. Anomuksessa esitettiin, että Kaarinan kaupunki varaisi vuoden 2013 talousarvioonsa 6 000 euroa lastenhoitotoimintaan.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto toteuttaa lyhytaikaista lastenhoitoapua toimintaa avustavissa kunnissa. Kunnan alueen perheet voivat tilata lastenhoitoapua omien tarpeidensa mukaan MLL:n piirin välityspisteestä joko puhelimitse tai internetissä toimivan välitysjärjestelmän kautta.  MLL:n Varsinais-Suomen piiri valitsee tehtävään soveltuvat hoitajat.

Lautakunta ei myöntänyt avustusta eikä summaa esitetä varattavaksi myöskään vuoden 2013 budjettiin, koska budjettiin joudutaan jo nyt tekemään leikkauksia.