Jenkkakahvat

0

Ne ovat ilmestyneet salaa ja pyytämättä uumalle. Niistä saa oikein hyvän otteen. Olen nuoruudessani tanhunnut, mutta silloin ei ollut kahvoja, joihin pari olisi voinut tarttua. Nyt en tanhua, mutta kahvat ovat hyvät.

Mielelläni naisten tavoin pukeutuisin tyköistuvaan puseroon tai leninkiin, mutta kahvojen vuoksi en kehtaa. Valitsen väljän vaatteen, joka peittää jenkkakahvat kätköihinsä. Häpeän kahvojani. Bikinitkin olen ostanut kunnollisilla housuilla, en kuitenkaan lahkeellisia, kun reidet ovat varsin OK.

Nyt olen kertakaikkisen kyllästynyt kahvoihini. Eräs tuttavani silminnähden hoikistuneena kehui omenaviinietikkaa rasvanpolttajana. Kaikkea pitää kokeilla ja niinpä aloitin viikonloppuna omenaviinietikkakuurin. Sekä aamiaisen että lounaan jälkeen sekoitan puolitoista ruokalusikallista omenaviinietikkaa lasilliseen mehua ja vettä. Irvistellen liemen juon. Hampaita ei saa harjata heti juomisen jälkeen, kun etikka kuulemma pehmentää hammaskiillettä. Ukkokulta kävi ostamassa pillipakkauksen ja nyt imen liemen pillillä. Liekö yhtään hammasystävällisempi tapa? Tuttavissa ei ole hammaslääkäriä, jolta asian voisi tarkistaa.

Olen suorittanut tarkat mittaukset ongelmakohdista ja nyt odottelen tuloksia. Parin kuukauden kuluessa pitäisi tuloksia ruveta näkymään. Jos mitään ei kuulu, olen katkeraa lientä litkinyt turhaan. Mutta mitäpä nainen ei tekisi ulkonäkönsä eteen.

Eira Haahdenniemi