Kaarina-lisä sai perheet liikkeelle

6

Yli sata ihmistä kokoontui maanantaina Kaarinan virastotalon eteen osoittamaan mieltä Kaarina-lisän säilyttämisen puolesta. Samalla kaupunginvaltuuston puheenjohtajalle Matti Ranteelle ojennettiin yli 1 300 allekirjoituksella varustettu adressi. Kaupunginhallitus käsitteli Kaarina-lisää maanantaina osana talousarvioehdotusta, joka päätettiin palauttaa uudelleen valmisteluun.

Lue lisää Kaarina-lehdestä 24.10.

6 KOMMENTIT

 1. Kaarinalehti jätti mainitsematta andressin alullepanijan Susanna Torkkilan ja tilaisuudessa puheen pitäneen Henrik Kososen puoluekannat, joka molemmilla on SDP. ja molemmat ovat ehdolla kuntavaaleissa.

  • Anteeksi – kysessä olikin Turun Sanomat, eikä Kaarinalehti.

   Mutta tasapuolisuuden nimessä minusta jutuissa on mainittava kaikkien tai ei kenenkään puoluekannat.

   – ja vielä viimeksi, Kaarina-lisän maksaminen on mitä suuremmissa määrin poliittinen päätös.

   • TS mainitsi minut nimeltä ja myös puoluekantani, mutta itse en asiasta toimittajan kanssa edes tilaisuudessa puhunut joten en voine toimittajan päätökselle mitään.

    Ja kyllä, Kaarina-lisän maksaminen on poliittinen päätös, mutta maanantaina järjestetty mielenilmaus ei ollut poliittinen tapahtuma ja siksi olisimme toivoneet että poliittiset tunnukset olisi jätetty tapahtumasta pois.

 2. Mielenilmaus ei ollut poliittinen tempaus, vaan kaarinalaisen kotiäidin perustaman fb-ryhmän toteuttama tapahtuma.

 3. Kaarina-lisän säilyttämisen puolesta pidetyn mielenilmauksen alullepanijana toimi asian puolesta perustettu Facebook-ryhmä, jota valitettavasti ei lehden uutisessa mainittu laisinkaan. Ryhmässä on kaikkineen yli kaksisataa jäsentä ja heistä kymmenkunta on toiminut aktiivisesti mielenilmauksen eteen. On ollut erittäin hienoa huomata, miten kaarinalaiset perheet toimivat yhdessä tärkeän asian puolesta!

  Ryhmään kuuluu myös nykyisiä valtuutettuja tai valtuutetuiksi haluavia (kuten Susanna Torkkila ja Henrik Kosonen, molemmat SDP, sekä minä eli Hanna Sirkiä Kok) mutta olemme ryhmässä jo alkujaan sopineet että emme käytä tätä tärkeän asian eteen tekemäämme työtä vaaliaseena. Kuitenkin muut ovat sitä sellaisena alkaneet käyttää ja se on valitettavaa poliittisen edun tavoittelua.

 4. Kommentoin samaa kuin tuossa ylempänä. Mielenilmaus ei ollut poliittinen tilaisuus vaan nimenomaan Kaarinalaisten lapsiperheiden toimesta järjestetty. Mukana oli ehdokkaana olevia henkilöitä heille tärkeän asian puolesta, ei mainostamassa itseään.
  t.Iiris Tassila, yksi mielenilmauksen vastuuhenkilöistä

Kommenttien lisääminen on estetty.