Kaarinan nuokkareille etsitään vapaaehtoisia valvojia

2
Kansalaistoiminnan lautakunta etsii vapaaehtoisia järjestöjä tai henkilöitä, jotka voisivat toimia nuorisotyöntekijöiden rinnalla ohjaustehtävissä nuorten avoimissa nuorisotilailloissa. Vapaaehtoisia etsitään Kaarinan keskustassa, Kuusiston Empossa, Littoisissa ja Piikkiössä sijaitseviin nuorisotiloihin. Tehtävään annetaan perehdytystä ennen sen alkamista ja vapaaehtoiset toimivat aina koulutetun nuorisotyöntekijän työparina.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä nuorisopalvelujohtaja Esa Kanervaan ( p.050 511 4994) 26. lokakuuta mennessä.

2 KOMMENTIT

  1. Hei! Arki-iltaisin nuorisotilat ovat auki yleensä klo 21 asti, perjantaisin pidempään. Vapaaehtoiseksi voi tulla esimerkiksi vain kerran viikossa neljäksi tunniksi, ystävällisin terveisin Esa Kanerva

Kommenttien lisääminen on estetty.