Kaarinan syysmaraton juostiin talvisissa tunnelmissa

0

Järjestyksessään toinen Kaarinan syysmaraton juostiin talvisissa olosuhteissa viime lauantaina. Reitti oli Kaarinan katujen kunnossapitoyksikön ansiosta saatu yön aikana varsin hyvään ja turvalliseen juoksukuntoon ja lähtöviivalle asettui lopulta lähes 500 juoksun harrastajaa. Maaliin asti juoksi 460 osanottajaa.

Reitin olosuhteet pudottivat hieman tulostasoa viime vuodesta, mutta naisten puolimaratonilla juostiin kuitenkin uusi reittiennätys. Pargas IF:n Yvonne Gunell selvitti matkan ajalla 1.32.10.

Miesten maratonilla voiton nappasi Turun Yliopistoa edustanut Kaj Giesberg ajalla 3.03.58 ja naisten maratonin paras oli Varalan Martonklubin Mari Nieminen ajalla 3.31.47. Puolimaratonilla miesten sarjan paras oli Paimion Henri Ansio ajalla 1.21.00.

Kymmenen kilometrin kisassa parasta vauhti piti P17-sarjan Salon Vilpasta edustava Marko Vendelin ajalla 37.40. Naisten nopein oli TuUL:n Jaana Salonen ajalla 44.13.