Keskurin kuntosali kunnostettava

0

Littoisten monitoimitalon kuntosali on minulle henkireikä, missä voin pitkän työpäivän jälkeen rentoutua. Päivän kruunaavat löylyt monitoimitalon mainiossa saunassa kovan salitreenin jälkeen. Ystävällinen henkilökunta, edullinen kausikortti ja siistit tilat takaavat sen, että kymmenet muutkin kuntoilijat viihtyvät kuntosalilla joka päivä.

Monitoimitalon ollessa kiinni kesällä päätin harjoitella Kaarinan keskuskentän kuntosalilla. Vaikka itse urheilukenttä on hyvässä kunnossa, jättää kuntosali paljon toivomisen varaa. Seinät ja katto ovat likaisia ja kuntoilulaitteet vanhanaikaisia. Esimerkiksi kuntopyörä ja soutulaite ovat ajalta miekka ja kivi. Tästä johtuen salilla käyvät vain raavaat miehet.

Pienellä ehostuksella keskurin kuntosalista saadaan viihtyisämpi ja houkuttelevampi kaikille kuntalaisille. Kuntalaisten rohkaiseminen liikkumaan on tehokas keino ennaltaehkäistä sairauksia sekä lisätä terveitä työ- ja elinvuosia. Uskon, että keskuskentän kuntosalin kunnostus maksaa nopeasti itsensä takaisin asiakasmäärien lisääntymisen ja positiivisten terveysvaikutusten myötä.

Mikael Hiltunen
SDP:n kunnallisvaaliehdokas