Kutsukortit kiellettiin päiväkodeissa

1

Kaarinalaisten päiväkotien uudet säännöt kummastuttavat vanhempia. Ainakin osassa päiväkoteja on tänä syksynä kielletty syntymäpäiväkutsujen jakaminen.
Varhaiskasvatuksen johtaja Päivi Kemppaisen mukaan kyseessä on päiväkotien esimiesten yhteinen linjaus, jolla yritetään ehkäistä kiusaamista. Syntymäpäiväjuhlia saa Kemppaisen mukaan edelleen järjestää, mutta vanhempien pitää hoitaa vieraiden kutsuminen keskenään ja itsenäisesti.

Lue lisää Kaarina-lehdestä 10.10.

1 KOMMENTTI

  1. Ei pidä paikkaansa: Kuovinkadun päiväkodissa henkilökunta ei ole pukenut tai kammannut lapsia kuvausta varten, eikä tarvitsekaan: lapset kuvataan luonnollisena omassa päivittäisympäristössään. Yksittäiskuvat halutaan takaisin, jos lapselta kysytään! Tätä muistoa ei saa pieniltä viedä!

    Samoin synttärikutsujen jakaminen ei ole Kuovinkadulla ollut henkilökunnan tehtävä, vaan vanhemmat ovat tämän hoitaneet. En ole kuullut, että joku lapsi olisi pahoittanut mielensä jäädessään ilman kutsua.

Kommenttien lisääminen on estetty.