Kvartetin ensi-ilta lykkääntyy sairaustapauksen vuoksi

0

 

Kvartetin rooleissa nähdään muun muassa Mikko Lehto, Markku Jokelainen ja Ulla Taimila. Kuva: Anu Karppi
Kvartetin rooleissa nähdään muun muassa Mikko Lehto, Markku Jokelainen ja Ulla Taimila. Kuva: Anu Karppi

Kvartetti-näytelmän tämän viikon perjantaiksi merkitty ensi-ilta on jouduttu perumaan yllättävän sairaustapauksen vuoksi. Kaarina-teatterista kerrotaan, että lisäksi joudutaan perumaan ainakin kuusi seuraavaa esitystä. Uuden ensi-illan päivämäärä ei ole vielä selvillä.

– Peruttuihin esityksiin lipun varanneet tai ostaneet pyrimme sijoittamaan muihin esityksiin. Kaikkia ei niihin saada mahtumaan, joten selvittelemme mahdollisuuksia järjestää lisäesityksiä tammikuun alussa. Päätökset niistä tehdään loka-marraskuun vaihteessa, teatterin johtokunnan puheenjohtaja Hannu Pajunen tiedottaa.

Kaarina-teatterissa esitettävän Kvartetin rooleissa nähdään kolme teatterin alkuperäisjäsentä.