Nuorten kannabiksen käyttö huolettaa Kaarinassa

0
Kaarinan keskustan nuokkarilla työskentelevät Juha Haanpää ja Tytti Kankaristo ovat huomanneet päihdemyönteisyyden lisääntyneen. Tosin päihteet eivät näy Kaarinan nuokkareilla, sillä sisään pääsee vain selvinpäin.
Kaarinan keskustan nuokkarilla työskentelevät Juha Haanpää ja Tytti Kankaristo ovat huomanneet päihdemyönteisyyden lisääntyneen. Tosin päihteet eivät näy Kaarinan nuokkareilla, sillä sisään pääsee vain selvänä.

Kaarinalaisnuoret voivat aikaisempaa huonommin, kertoo juuri valmistunut kaupungin hyvinvointikertomuksen seurantaraportti. Raportissa todetaan nuorten mielenterveysongelmien ja päihdemyönteisyyden lisääntyneen. Poliisia ja viranomaisia huolettaa erityisesti kannabiksen käytön lisääntyminen nuorten keskuudessa.

– On vain ajankysymys, milloin huumeongelma pahenee Kaarinassa ja lähikunnissa entisestään, raportissa todetaan.

Lue lisää Kaarina-lehdestä 10.10.