Yhteispäivystys parantaa kaarinalaisten palveluja

0

Harvoin on näin selvästi kaarinalaisten palveluja parantavaa projektia ollut tarjolla kuin tämä seudullinen yhteispäivystys.

Kustannuksia oleellisesti lisäämättä saamme ainakin seuraavat edut: Saamme käyttöömme päivystykseen erikoistuneen henkilöstön ja laitteet vain kivenheiton päässä Kaarinasta.

Saamme oleellista parannusta terveyskeskuksen pitkiin jonoihin, kun henkilöstöä vapautuu päivällä tapahtuvaan hoitoon. Saamme vauhtia solumuotoiseen hoitoprosessin kehittämiseen, joka parantaa oleellisesti henkilöstön ajankäyttöä ja asiakastyytyväisyyttä. Työturvallisuus paranee.

Kaarinan terveyskeskuksen palvelun taso on ollut kriittisen keskustelun kohteena mediassa ja kaupungin elimissä. Varmaan aiheesta. Jotain pientä näperrystä on saatu aikaan parempaan suuntaan. On vaihdettu vastaajan ääntä ystävällisemmäksi ja niin edelleen.

Nyt tarjolla on päivystyksen ja koko terveyskeskuksen tason nosto nykyaikaiselle tasolle yhdellä loikalla. Yllättävää vastustusta ilmenee kokeneiden luottamusmiesten taholta. Sekoittavatko vaalit heidän päänsä?

Yhteispäivystykseen liittyminen ei ole kaupungin palvelujen alasajoa vaan ylösajoa!

Kalervo Korvensyrjä
tarkastuslautakunnan pj (kok)