Golden Edges menestyi Lappeenrannassa

0
Golden Edges -joukkueessa luistelevat (ylh. vas.) Nea Lintula, Alli Kailiala, Sanne Forsback, Milli Primmer, Emma Virtanen, Ronja Sillanpää ja Noora Huhtala. (Kesk. vas.) Marea Lehto, Anni Moisio, Elsa Virta, Milla Saari, Jutta Järvinen, Ronja Väkiparta, Anni Levänen, Elsa Paananen ja Saara Jokinen.
Golden Edges -joukkueessa luistelevat (ylh. vas.) Nea Lintula, Alli Kailiala, Sanne Forsback, Milli Primmer, Emma Virtanen, Ronja Sillanpää ja Noora Huhtala. (Kesk. vas.) Marea Lehto, Anni Moisio, Elsa Virta, Milla Saari, Jutta Järvinen, Ronja Väkiparta, Anni Levänen, Elsa Paananen ja Saara Jokinen.

Kaarinan taitoluistelijoiden Golden Edges -joukkue osallistui Saimaan muodostelmaluistelijoiden järjestämään minoreiden ensimmäiseen valintakilpailuun Lappeenrannassa lauantaina. Kisoissa minorisarjan joukkueet oli jaettu kahteen eri lohkoon, joista ensimmäisessä lohkossa kilpaili 11 joukkuetta ja toisessa 12 joukkuetta. Golden Edges luisteli ensimmäisessä lohkossa ja sijoittui kovatasoisessa sarjassa hienosti neljänneksi.
Kaudella 2012–2013 Golden Edges -joukkueessa luistelee kaksikymmentäkaksi iältään 9–13-vuotiasta muodostelmaluistelijaa. Golden Edges kilpailee kansallisella tasolla minorisarjassa ja kauden aikana joukkue osallistuu noin seitsemään kilpailuun. Joukkuetta valmentaa Riikka Laaninen.