Kaarinassa käynnistyy vanhustyön kulttuuriviikko

0

Kaarinassa käynnistyy tänään maanantaina vanhustyön kulttuuriviikko. Viikon aikana toimipisteissä nähdään runsaasti erilaisia esityksiä.

Klassiseen balettiin pohjaava Neiti Halla Huurre vierailee maanantaina Kuovinkadun toimintakeskuksessa, tiistaina Värttinässä ja keskiviikkona Tupasvillassa. Lausuntataiteilija Tuula Walden ja trubaduuri Martti Lappi esittävät suomalaisen perinnerunouden parhaimmistoa, mm. Eino Leinon ja Tommy Tabermanin tekstejä. Heidän esityksensä nähdään tiistaina Värttinässä ja Tupasvillassa, perjantaina Hovirinnan palvelukeskuksessa ja Kuovinkadun toimintakeskusksessa.

Tanssiteatteri Erin teos Kiitorata valtaa tiistaina Visiitin ja keskiviikkona Kuovinkadun toimintakeskuksen. Kiitorata on kertomus elämän oravanpyörästä. Se sisältää mehevää huumoria ja ote ongelmiin on positiivinen.

Loppuviikosta vanhustyön toimipisteissä kiertävät Raisionseudun lausujat esityksellään Ilon pisarat sekä kanteleensoittaja Arja Kastinen. Ilon pisarat esitys koostuu perinteisestä suomalaisesta runoudesta. Runoesitys kuullaan torstaina Hovirinnassa, perjantaina Visiitissä ja Värttinässä. Kastinen taasen soittaa kanteleella perinteeseen pohjaavaa uutta, meditatiivista musiikkia Hovirinnassa, Värttinässä ja Tupasvillassa lauantaina.