Koripallo suurin avustusten saaja

1
Koripalloseura Ura Basket on ollut viitenä peräkkäisenä vuonna suurin seura-avustusten saaja. Kuva: Pekka Tenhonen

Kaarinan kaupunki maksoi urheiluseuroille tänä vuonna avustuksia 165 000 euroa.  Suurimpia avustuksen saajia ovat olleet useana vuonna koripalloseura Ura Basket, jalkapalloseura Kaarinan Pojat ja jääkiekkoseura Kaarinan Kiekko-Pojat.

Paikallisille urheiluseuroille kaupungin tuki on elintärkeää. Liikuntapalvelujohtaja Tapio Svärd uskoo, että avustusten lakkauttamisella voisi olla eriarvoistava vaikutus.

Lue lisää Kaarina-lehdestä 14.11.

1 KOMMENTTI

  1. On tärkeää, että nuorilla – ja miksei vanhemmillakin – on mielekästä tekemistä. Itse pelasin nuorempana yhden kesän nappulaliigaa ja pari vuotta jääkiekkoa. Teini-iässä soittoharrastus veti pidemmän korren. Turussa asuessani kaupunki järjesti harjoittelutilat ja tarjosi tilaisuuksia esiintyä. Kun muutimme Paraisille harjoittelutiloja ei ollut kaupungilla tarjota, mutta esiintymistilaisuuksia oli kyllä. Myös epäsuorasti nuorisojärjestöjen kautta. Kun nyt tarkastelen tilannetta kaarinalaisena, niin aivan lähellä on melko hulppeatkin puitteet harrastaa jalkapalloa, jääkiekkoa ja tennistä. Miten on puitteiden laita musiikin saralla? Saavatko “tulevat Nightwishit ja The Rasmukset” käyttöönsä sellaiset resurssit harrastaa ja kehittyä kuin he kokevat tarvitsevansa?

Kommenttien lisääminen on estetty.