Lapsiperheiden edut leikkurissa

0
Kaarinassa järjestettiin tänä syksynä mielenilmaus Kaarina-lisän säilyttämisen puolesta.
Kaarinassa järjestettiin tänä syksynä mielenilmaus Kaarina-lisän säilyttämisen puolesta.

Kaarinan kaupunginhallitus sai maanantaina eteensä korjatun talousarvioehdotuksen. Olennaisin muutos edelliseen ehdotukseen on Kaarina-lisän poistaminen kokonaan talousarviosta. Kaarina-lisän poisto toisi esityksen mukaan noin miljoonan euron säästöt. Talousarviosta ei päästy vieläkään yksimielisyyteen, vaan kaupunginhallitus palautti sen uudelleen valmisteluun.

Lapsiperheiden edut ovat olleet muutenkin tapetilla, sillä turkulainen kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta esitti viime viikolla, että subjektiivista päivähoito-oikeutta rajattaisi tiukan taloustilanteen takia.

Lue lisää Kaarina-lehdestä keskiviikkona 21.11.