Eppu Normaali ja Slade Kaarinaan

3

Kaarinassa järjestettävä Saaristo Open -festivaali on julkaissut ensimmäiset artistikiinnityksensä. Kuusistonsalmen rannalla lavalle nousevat muun muassa Turun seudulla ainoan kesäkeikkansa heittävä Eppu Normaali, uudet albuminsa kevättalvella julkaisevat Ismo Alanko ja Stratovarius sekä kymmeniä megahittejä tehtaillut Slade ( UK ). Lisäksi festivaaleilla nähdään juhlavuosien kiertueelle lähtevät Popeda ja Klamydia, sekä Erin ja Jukka Poika.

Saaristo Openin sunnuntaina vietetään jälleen perhepicniciä, jossa ohjelmasta vastaavat muun muassa Hevisaurus sekä Tuuli. Saaristo Open järjestetään Kaarinassa 14.-16. kesäkuuta.

3 KOMMENTIT

    • Hieman täydellisemmän kuvan Sladesta antaa vaikkapa “Feel The Noize”-kokoelma. Vuodesta 1992 alkaen keikkaillut bändi on kylläkin Slade II tai “new” Slade kuten siinä mukana oleva kitaristi Dave Hill bändiä kutsuu.

  1. Kohteliaasti ilmaistuna kokoelmat ovat läpileikkauksia artistin eri aikakausien tuotannosta, mutta vähemmän kohteliaammin ilmaistuna ne ovat sillisalaatteja. Laadukas, klassikkoainesta oleva pitkäsoitto silloin kun artisti on ollut parhaimmillaan välittää hyvin sen tunnelman jota artistin musiikista on huokunut juuri sillä hetkellä kun artisti on ns. kukoistanut. Tämä “new Slade” on totta tosiaan aika lailla eri asia kuin se “aito ja alkuperäinen”. Bändille tunnusomainen piirre, laulaja Noddy Holderin ääni puuttuu.

Kommenttien lisääminen on estetty.