Kaarina-mitalit Marja Vaisteelle ja Irja Gustafssonille

0
Marja Vaiste sai yrityksille suunnatun Kaarina-mitalin.
Marja Vaiste sai yrityksille suunnatun Kaarina-mitalin.

Yrittäjä Marja Vaiste ja Irja Gustafsson ovat tämänvuotiset Kaarina-mitalin saajat. Tunnustukset jaettiin torstaina pidetyssä Kaarinan itsenäisyyspäivän juhlassa.

Gustafsson sai palkinnon aktiivisesta ja kokonaisvaltaisesta työstään ikäihmisten eteen. Hän toimii Kaarinan Vanhusten Palvelukeskuksen säätiössä ja on lisäksi mukana erilaisissa kaupungin luottamustehtävissä.

Tuorlan Majatalo Oy:stä tuttu Marja Vaiste sai yrityksille suunnatun Kaarina-mitalin. Yrityksen päätoimipiste on Piikkiössä sijaitseva Tuorlan majatalo. Yritykseen kuuluu myös lounasravintola Kaarinan Tähti kaupungin keskustassa sekä Juhla- ja kokouskartano Piispanranta Ala-Lemun kartanon alueella. Marja Vaiste valittiin  kaupunginvaltuustoon ensi vuonna alkavalle nelivuotiskaudelle.