Karkkimaailman tehtaalle murtauduttiin viime yönä

0

Uuden makeisvalmistajan Karkkimaailman tehtaalle murtauduttiin torstain ja perjantain välisenä yönä Kaarinan Piikkiössä. Murtautujat olivat tehneet lähinnä ilkivaltaa, muun muassa kytkeneet sähköt pois sähkökeskuksesta sekä vahingoittaneet kattilalaitosta. Murtautuminen on tapahtunut kello yhden ja aamukuuden välisenä aikana.

 – Tehtaan toiminta on tällä hetkellä pysähdyksissä kattilalaitokseen tehdyn ilkivallan vuoksi. Pyrimme korjaamaan vian mahdollisimman pian, mutta tarkemmin toiminnan käynnistymistä emme osaa arvioida, Karkkimaailman toimitusjohtaja Tommi Heikkonen kertoo.

 – Murto ei vaikuta kuitenkaan makeistemme joulumyyntiin eri toimipisteissä, sillä saimme toimituksen tehtyä aiemmin tällä viikolla, Heikkonen sanoo.

 Karkkimaailman tehtaanmyymälä avautuu huomenna lauantaina 8.12. suunnitelman mukaisesti kello 10. Myymälässä myydään Karkkimaailman omia tuotteita sekä muiden suomalaisten makeisvalmistajien tuotteita.

 – Koska tehtaan toiminta on tänään pysähdyksissä, emme saa niin laajaa omaa makeisvalikoimaa tehtaanmyymälään tarjolle kuin alun perin oli tarkoitus. Myymälän toiminta kuitenkin käynnistetään huomenna suunnitellusti, Heikkonen korostaa.