Musiikkiluokkalaiset lauloivat ihon kananlihalle

0

Kaarinan musiikkiluokkien lapsikuoro esiintyi viikonloppuna lähes loppuunmyydylle Sigyn-salille. Musiikinopettaja Pekka Nebelungin johtamassa konsertissa esiintyi kaarinalaislasten lisäksi Forssan mieskuoro, Vihdin viihdekuoro ja espoolainen Sointu. Nebelung totesi konsertin alkusanoissa, että lavalla ovat edustettuina kaikki yleisimmät kuoromuodot Suomessa. Laulajien ikähaitari oli 10-85 vuotta.

Reilun tunnin mittaisen konsertin aikana kuultiin joulumusiikkia lähes 700 vuoden ajalta. Konsertin ehkä koskettavimpia hetkiä oli Nebelungin yksin tulkitsema Oi jouluyö -kappale ja lapsikuoron ja mieskuoron yhteisesti laulama Taivas sylissäni. Dramatiikaltaan ei vältytty, sillä eräs lapsikuoron laulajista pyörtyi kesken kappaleen hetki ennen konsertin päättymistä. Kuoroa johtanut Nebelung nappasi pojasta kopin ja kaikkensa antanut esiintyjä saateltiin lavalta runsaiden aplodein saattamana.

Neljän kuoron yhteinen Lumivalkeaa-konsertti on nähtävissä vielä kaksi kertaa, 8.12. Olarin kirkossa ja 11.12. Vihdin kirkossa. Katso lisää kuvia Kaarina-lehden nettisivuilla olevasta kuva-albumista.

KATSO VIDEO : Taivas sylissäni