Piikkiön urheilukentän kohtalosta äänestettiin

0
Maija Ruohonen, Pirjo Ailanto ja Heikki Suominen ojensivat valtuuston puheenjohtajalle Matti Ranteelle Piikkiön keskusurheilukentän säilyttämisestä puoltavan adressin.
Maija Ruohonen, Pirjo Ailanto ja Heikki Suominen ojensivat valtuuston puheenjohtajalle Matti Ranteelle Piikkiön keskusurheilukentän säilyttämisestä puoltavan adressin.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi myöhään maanantai-iltana ensi vuoden talousarvion. Valtuutettuja puhutti erityisesti lukioiden yhdistäminen, Kaarinan terveyskeskuksen resurssit ja Hovirinnan rantapuiston rakentaminen.

Keskustelua käytiin myös Piikkiön urheilukentästä. Pirjo Ailanto (sd) ehdotti, että hanke siirretään vuosille 2014–2015, sillä hän piti sen kustannusarviota pahasti alimitoitettuna. Ailannon ehdotus hävisi äänestyksessä luvuin 42-7. Ailanto sai kannatusta Sari Hukkaselta (sd), Tuomo Laineelta (vas), Maija Ruohoselta (sd), Tiina Simoselta (sd), Heikki Suomiselta (sd) ja Niina Virranheimolta (ps).

Lue lisää Kaarina-lehdestä keskiviikkona 19.12.