Kaarinan koulut ovat edelläkävijöitä mobiililaitteiden käytössä

1

iPodien käyttö on helppoa ja hauskaa. Kuusiston koululla on iPodeja kuudennella luokalla kuusi kappaletta. Niitä käytetään usein opiskelussa. iPodeilla voi tehdä vaikka sarjakuvia, jos lataa App storesta sopivan ohjelman.
App storesta saa laitteeseen ilmaisia ja maksullisia sovelluksia. iPodit muistuttavat iPhoneja, eli älypuhelimia, mutta niillä ei voi soittaa.

iPodeilla voidaan tehdä projekteja, etsiä tietoa ja lukuisia muita asioita, mitä kännyköilläkin voi tehdä. Kännyköiden käyttö on yleensä koulussa kiellettyä.

iPad on iPodista suurempi laite. Sitä kutsutaan myös tabletiksi tai minitietokoneeksi, jolla voi mennä myös kaikkialle nettiin.

Kaarina on edelläkävijä monissa asioissa, esimerkiksi iPodien  ja iPadien käytössä. Empolassa on iPadeja ja Valkeavuoren koulussa iPodeja sekä iPadeja. Kuudennen luokan oppilaat Nelli Kesti ja Matilda Paananen käyttävät ipodeja mielellään, myös Markus Ranteen mielestä iPodien käyttö on myös hauskaa.

Jutun kirjoittivat Kuusiston koulun kuudennen luokan oppilaat. Luokka oli Kaarina-lehden ensimmäinen koululaistoimitus. Lue koululaisten jutut Kaarina-lehdestä 23.1.

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.