Kansalaisopiston kevään uutuutena yrtit ja jättipallot

0

Ilmoittautuminen Kaarinan kansalaisopiston kevään kursseille käynnistyy torstaina 3.1. kello 17.15. Opintoryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautua voi niin kauan kuin opintoryhmässä on tilaa.

Kevään kurssiohjelmassa on tarjolla muun muassa runsaasti kielten, musiikin, käsitöiden ja tietotekniikan kursseja. Maalis-ja huhtikuun aikana kansalaisopistossa järjestetään erilaisia tietokoneiden käyttöön ja internetiin liittyviä teemapäiviä, kuten Facebook-, Skype- ja tietoturvapäivät. Kevään kurssitarjonnassa on mukana myös uutuuksia, esimerkiksi jättipallojumppaa, yrttikurssi luonnon kasveihin liittyen ja Sillä siisti – koti kuntoon -jatkokurssi.

Kursseille voi ilmoittautua internetissä tai puhelimitse arkipäivisin klo 10-11 ja 13-14, p. (02) 588 2040.