Sulkapalloturnaus pyöreiden vuosien kunniaksi

0

Kaarinalainen sulkapalloseura Clear järjestää tulevana viikonloppuna Impivaarassa Jarkkko Nieminen Areenalla sulkapalloturnauksen. Lauantaina ja sunnuntaina pelattavalla turnauksella kunnioitetaan järjestävän seuran kahta juuri 50 vuotta täyttänyttä perustajajäsentä.

-Noin 20 vuotta sitten, kun yksikään sulkapalloseura ei hyväksynyt heitä jäsenikseen, sulkapallohylkiöt Kai Hellman (50) ja Arto Nieminen (50) perustivat yhdessä kahden muun kanssa sulkapalloseura Clearin. Loppu onkin “ei voittoja” -otteluhistoriaa, kilpailukutsussa veistellään.

Sulkapallokisa on järjestyksessään neljäs tämän kauden kuudesta eliittiturnauksesta ja se on SM-kisojen jälkeen korkea-arvoisin virallinen kansallinen turnaus. Turnaukseen osallistuu kaiken kaikkiaan 231 pelaajaa Suomesta, Virosta ja Venäjältä. Viikonlopun aikana pelataan yhteensä yli 450 ottelua. Turnaus on kooltaan tiettävästi kautta aikojen osallistuja- ja ottelumäärältään suurin Länsi-Suomessa koskaan järjestetty.

Turnaus kestää lauantaina kello 9-22 ja sunnuntaina kello 9-17. Valioluokan kaksinpelien ensimmäinen kierros alkaa lauantaina kello 11.00. Välierät pelataan sunnuntaina kello 10.00 ja finaalit 13.00 alkaen. Tapahtumaan on katsojille ilmainen pääsy.