Tuli tuhosi Piikkiön VPK:n varaston

0

Viime yönä syttynyt tulipalo tuhosi Uitontiellä sijaitsevan Piikkiön vapaapalokunnan varastotilan. Hälytyskeskus sai ohikulkijalta ilmoituksen palosta hieman ennen kolmea yöllä. Paloa sammuttamassa oli neljä sammutusyksikköä, kolme säiliöautoa ja yksi tikasauto.

Piikkiön VPK:n päällikkö Janne Aso kertoo, että noin 300 neliön suuruisessa, entisessä navettarakennuksessa säilytettiin muun muassa puutarhavälineitä, koulutusmateriaalia sekä historiallisesti arvokkaita käsikäyttöisiä miesvoimaruiskuja. Irtaimisto tuhoutui palossa.

– Meille tämä on merkittävä taloudellinen tappio, sillä ei meillä ole suuria mahdollisuuksia korvaavaan jälleenrakentamiseen. Nämä vakuutukset, mitä meillä on, eivät kata vahinkoa, Aso harmittelee.

Palolle ei ole löydetty luonnollista syttymissyytä, joten poliisi tutkii asiaa. On mahdollista, että palo on tahallaan sytytetty. Aso toivoo, että ihmiset ottaisivat yhteyttä, jos joku on nähnyt alueella liikettä palon syttymisaikoihin.