FC Kaarina vahvisti asemiaan SM-karsintasarjassa

0

FC Kaarinan Niklas Blomqvist ( 3) sijoitti pallon hienosti kahden puolustajan välistä alanurkkaan. KUVAAJA: Tarja Hietaranta
FC Kaarinan Niklas Blomqvist ( 3) sijoitti pallon hienosti kahden puolustajan välistä alanurkkaan. KUVAAJA: Tarja Hietaranta
Interin ja FC Kaarinan välinen A –nuorten SM karsintaottelu pelattiin tuulessa ja lumituiskussa tiistaina Turun Kupittaalla, mutta sää ei viilentänyt pelin kiihkeyttä. Molemmat halusivat lisätä pistesaldoaan ja saada siten paremmat lähtökohdat karsinnan toiselle kierrokselle.

Ottelun ensimmäisen maalin teki FC Kaarina. Jami Hannuniemi riisti pallon Interin puolustajalta ja syötti Niklas Blomqvistille , joka laukoi pallon maalin etunurkasta sisään. Tämän jälkeen Inter hallitsi peliä enemmän ja FC Kaarina teki vaarallisia vastaiskuja. Toisen jakson alkuun tuli 2 – 0. Maalin syöttäjänä jälleen Jami Hannuniemi ja nyt maalin teki Ilari Mettälä. Inter kavensi vaparin jälkitilanteesta syntyneestä maalinedussähinästä 2 – 1. Sitten oli jälleen FC Kaarinan vuoro ; 3 – 1, maalintekijänä Jami Hannuniemi ja syöttäjänä Jeremi Karhu. Lopullisesti pelin ratkaisseen 4 – 1 teki Niklas Blomqvist. Inter sai vielä tehtyä ottelun viimeisellä minuutilla loppunumerot 4 – 2.

FC Kaarina taisteli erinomaisesti ja voittamiensa kaksinkamppailuiden jälkeen se sai aikaan monta vaarallista hyökkäystä. Yksi ottelun ratkaisuja oli se, että Interin taitavat hyökkääjät eivät päässeet haastamaan yhtä kaarinalaispuolustajaa, vaan puolustajien liikkuminen oli hyvää, joten useimmiten vastassa oli kaksi puolustajaa, jotka selvittivät tilanteen.

Ensimmäinen A-nuorten SM-karsintakierros on nyt pelattuna ja FC Kaarinan saldo on kaksi voittoa ( 5 – 1 Jazz, 4 – 2 Inter ) sekä kaksi tappiota ( 2 – 1 TPS, 3 – 2 TuWe ). Toisella kierroksella kaikki joukkueet kohtaavat uudelleen toisensa ja neljä parasta jatkavat lopulliseen karsintaan, jonka voittaja pelaa kesällä SM-sarjassa.