Kaarinan kesätyöpaikat kootaan yhdelle nettisivulle

0

Kaarinan kaupunki tukee tänä vuonna kaarinalaisten nuorten työllistymistä Tuumasta duuniin -hankkeella, jossa 50 kaarinalaiselle nuorelle (s. 1992-1997 välisenä aikana) voidaan myöntää Kaarinan kaupungin kesätyötuki. Tuen suuruus on 400 euroa.

Tuen saamisen edellytyksenä on, että kaarinalainen yritys työllistää nuoren kesällä (ajalla 1.5. – 30.9.2013) kokopäiväisesti vähintään neljän viikon ajaksi.

Saattaaksemme yhteen kesätyöpaikkaa vailla olevat nuoret ja kaarinalaiset yritykset on Kaarinan Yrittäjien nettisivuille avattu palsta, jossa kaikki kaarinalaiset yritykset voivat tiedottaa vapaista kesätyöpaikoistaan:
http://www.yrittajat.fi/fi-FI/varsinais-suomenyrittajat/kaarina/yleista/tuumasta-duuniin/

Nettisivuilla julkaistaan mielellään myös tiedot yrityksistä, jotka jo ovat tehneet kesätyösopimuksen nuoren kanssa.