Lepakkokaupunki

0

Kaarinan kaupungilla olisi tuhannen taalan paikka profiloitua lepakkokaupungiksi, nyt kun lepakkotalo on nostanut Kaarinan valtakunnan julkkikseksi. Luontokeskus on mainio idea, mutta ajatusta voisi viedä vähän pidemmälle.

Lepakot voisivat lennähtää kaupungin mainoksiin ja turisteille kaupattaviin t-paitoihin, kypäräpipoihin, taskulamppuihin ja heijastimiin. Lapsille voisi rakentaa lepakkometsän Kuusistoon, johon viiletettäisiin lepakkomobiileilla salmen yli ja isukeille voisi panimossa suunnitella lepakko-oluen.

Mallia voitaisiin ottaa Keravasta, joka käänsi Kerava-vitsit voitokseen. Kaupunki rupesi kauppaamaan häpeilemättömästi Kerava-pipoja ja karvanoppia. Ja kappas, lähiövitsien vakiojäsen muuttui nuorekkaaksi ja makeaksi pikkukaupungiksi.

Teija Uurinmäki
02-588 8614