Parhaat tennisjuniorit kohtaavat Kaarinassa

0

ÅLK järjestää kansainvälisen tennisliiton alaisen juniorien maailman ranking-kilpailun ÅLK Openin tällä viikolla Aktia Arenalla. Maanantaina ja tiistaina ratkottiin karsintakilpailu ja keskiviikkona alkavat pääsarjat sekä alle 18-vuotiaiden tyttöjen että poikien osalta. Kilpailussa pelaajilla on vain yksi kaksin- ja yksi nelinpeli päivässä, joten loppukahinoihin päästään viikonloppuna. Lauantaina kello 10 alkaen pelataan ensin kaksin- sitten nelinpelin välierät. Sunnuntaina kello 10 alkaen pelataan loppuottelut. Yleisöllä on katsomoon vapaa pääsy.

ÅLK:ta edustava Eero Vasa on kilpailussa mukana suoraan pääsarjassa ja on kahdeksan sijoitettavan pelaajan joukossa. Turusta kisoihin osallistuu myös Noah Johansen (TVS), joka on saanut pääsarjaan villinkortin. Niinikään villillä kortilla mukaan pääsee tyttöjen sarjassa Nelli Lius (TVS).
Suomalaista väriä kantavat muun muassa poikien sarjan ykkössuosikki Joel Popov (Tampere) ja tyttöjen huippusijoitettu Tanja Tuomi (Tampere). Pääsarjoissa pelaa kaiken kaikkiaan 64 pelaajaa, joista 17 on suomalaisia.