Uusi yhteispalvelupiste toteutunee

0

Ikäihmisten neuvola, vammaispalvelut ja työttömien aktivointiyksikön henkilöstö muuttavat kaupungin virastotalon alakerrassa sijaitsevaan uuteen yhteispalvelupisteeseen. Uusi yhteispalvelupiste perustetaan yhteistyössä TE-toimiston ja Kelan kanssa. Kaupunginhallitus hyväksyi lautakuntien esityksen maanantaina kokouksessaan.

Uudet tilat tietävät kaupungin vuokraamien tilojen osalta vuokrakustannusten nousua 34 532,28 eurolla vuodessa. Nousu rahoitetaan tänä vuonna nykyisten määrärahojen puitteissa erilaisin sopeuttamistoimin, esimerkiksi pidentämällä avautuvien vakanssien täyttöprosessia. Tilojen rahoitus arvioidaan uudelleen ensi vuoden talousarviota laadittaessa. Vuokrauksen lisäksi on keskusteltu tilojen ostamisesta kaupungin omistukseen. Mikäli se on taloudellisesti kannattavaa, niin siihen palataan kevään 2013 aikana.