Asko ja Sotka muuttavat pois Krossista

0

Kaarinan Krossissa sijaitsevat huonekalukaupat Asko ja Sotka muuttavat uusiin tiloihin Turun Itäharjuun. Yhtiö on vuokrannut yhteensä 3 500 neliömetrin toimitilat ketjujensa myymälöille alueella sijaitsevan kauppakeskus Skanssin tuntumasta. Vierekkäin sijoittuvat myymälät tullaan avaamaan keväällä 2014 osoitteessa Biolinja 20.

– Yhtiö kehittää ja kasvattaa kauppapaikkojaan asiakastarpeidensa mukaan. Siirtymällä nykyisistä Kaarinan toimitiloista uuteen kauppapaikkaan vetovoimaisen ostoskeskuksen viereen tulemme lähemmäksi asiakkaitamme, selventää Indoor Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Mikkola.

Kauppakeskus Skanssin ympärillä on jo runsaasti muita kodin rakentamiseen ja asumiseen keskittyviä erikoiskaupan toimijoita. Alueella avaa lähiaikoina myös K-rauta.

– Keskeisen sijainnin lisäksi uudet tilat vastaavat entistä paremmin huonekalukaupan tarpeita ja lisäävät asiakkaille tarjottavien palveluiden laatua, jatkaa Mikkola.
Viime keväänä Krossista lähti pois Gigantti. Nyt Krossin kiinteistön pääkäyttäjäksi on jäämässä Hong Kong.