Kaarinan karhut iskussa vantaalla

0

Kaarinan painikarhut iskivät käpälänsä hunajapurkkiin Vantaan monitoimikeskus LUMO:ssa järjestetyissä KultaHelmi-paineissa. Markus Kallio ja Akseli Orava voittivat kreikkalais-roomalaisen painityylin kisoissa omat sarjansa.

Sarjassa 17 vuotta, 58 kiloa paininut Kallio kukisti ensimmäisellä kierroksella Espoon Urheilijoiden Pavel Dovlatjan otteluerin 2-0 (1-0, 3-0). Toisella kierroksella Kallio selätti Karkkilan Urheilijoiden Jimi Gustafssonin komean käsivarsiheiton jälkeen ensimmäisessä erässä. Kolmannella kierroksella Kallio sai luovutusvoiton Ylä-Tikkurilan Kipinän Daniel Poliakovista.

Orava selätti sarjassa 11 vuotta, 30 kiloa ensimmäisellä kierroksella toisessa erässä Karkkilan Urheilijoiden Henri Talgrenin. Toisella kierroksella Orava voitti Kotkan Painimiesten Dmitrij Rodin otteluerin 2-0 (10-4, 6-0). Kolmannella kierroksella Orava selätti Helsingin Tarmon Tuomas Röyskön toisessa erässä.

Kisoihin osallistui 171 ottelijaa 26 joukkueesta, ja otteluja käytiin 232 kappaletta.