Kaarinassa käynnistyy ensi maanantaina vanhustyön kulttuuriviikko

0

Kaarinassa vietetään ensi viikolla vanhustyön kulttuuriviikkoa. Vanhustyön pisteisiin viedään erityisesti nuorta kevään valoa. Musiikkiopisto Arkipelagin ryhmät vierailevat viidessä vanhustyön pisteessä, koululaiset laulavat Visiitissä ja päiväkotilapset tuovat vaihtelua kolmen senioriryhmän arkeen. Kulttuurin piristävän vaikutuksen lisäksi kohtaamisista on iloa myös eri ikäpolvien yhteistyön takia.

Nuorten vieraiden lisäksi vanhustyön pisteissä nähdään myös konkareita. Teatteri Rollo tuo Hukkareissu-esityksensä Hovirinnan palvelupisteeseen ja Kaarinakotiin tiistaina 19.3. Saman viikon perjantaina ja lauantaina Stäni Steinbock tuo erikoisen kantelekonserttinsa neljään vanhustyön pisteeseen.

Vanhustyön kulttuuriviikko järjestetään kaksi kertaa kaksi kertaa vuodessa. Marraskuussa pääpainossa on usein runo, maaliskuussa teemat vaihtelevat enemmän.