KaKiPo joutui kesälomille

0

JÄÄKIEKKO/NIKO VAHTERA. Kaarinan Kiekkopoikien Suomi-sarjakarsinta alkoi perjantaina, kun joukkue matkasi Nummelan Palloseuran vieraaksi. Peli Nummelassa päättyi kotijoukkueen voittoon 5-1(2-1)(1-0)(2-0). Lauantaina karsinnat jatkuivat vuorostaan Kaarinassa. KaKiPon pelit karsintasarjassa päättyivät harmillisesti, kun Nummelan Palloseura onnistui viemään jännitysnäytelmän nimiinsä jatkoajalla.

Jatko-ajalle mentiin tuloksessa 5-5. Ratkaisu nähtiin Nupsin päästessä ylivoimalle, jonka aikana Nups pääsi tekemään voittomaalin ajassa 65.36.

– Joukkueelta iso kiitos katsomoon ja yhteistyökumppaneille. Nupsille tsemppiä jatkopeleihin. Nyt vähän nollataan ja lähdetään kesän viettoon. Tervetuloa ensi kaudellakin katsomaan viihdyttävää ja mukaansatempavaa lätkää, valmentaja Tero Huhto julisti.