KaKiPon hermo petti

0

Kuva: Niko Vahtera
Kuva: Niko Vahtera
2.divisioonan omaa lohkoaan ylivoimaisesti johtava KaKiPo lähti kotipeliinsä lauantaina selvänä suosikkina. Vieraiksi saapui lohkossa seitsemäntenä majaileva, Paraisten kiekkoylpeys ParSport.

Kiekkopojat saivat jalkeille vain kolme kentällistä, normaalin neljän sijaan. Tämän ei kuitenkaan pitänyt olla ongelma.

Heti alusta lähtien huomasi, että Parsport oli liikkeellä paremmalla jalalla. Ensimmäisestä jäähystä vielä selvittiin, mutta pian jäähyn päättymisen jälkeen maalivahti Mikael Mannermaa sai kaivaa kiekon selkänsä takaa.

Mannermaa sai antautua erässä vielä toisenkin kerran, kun Parsportin Erikssonin syöttö löysi takatolpalle hiipineen Pernellin. Pernelillä oli helppo työ viimeistellä illan toisen täysosumansa.

Toiseen erään KaKiPo tuli täysin uudella ilmeellä. Ensimmäiset viisi minuuttia kiekko pyöri paraislaisten maalilla, mutta vierailijoiden maalivahti Kitula oli päättänyt pitää ladon ovet suljettuina. Pari huipputorjuntaa ja Kiekkopoikien pää alkoi murtua.

Tämä olikin pelin käänekohta. Kun kiekko ei mene sisään niin sitä alkaa turhautumaan. KaKiPo otti erässä 28 minuuttia jäähyjä, joissa mukana yksi pelirangaistus. Erä oli muutenkin rikkonainen, Parsportin istuessa jäähyboksissa 16 minuuttia.

Peli päättyi lukuihin 4-1. Kiekkopoikien jäähyilyt ja vierailijoiden maalivahti varmistivat, etteivät pisteet jääneet Kaarinaan. Onneksi myös lohkossa toisena oleva VT-HT kävi häviämässä Kupittaalla, joten kymmenen pisteen ero säilyi.

NIKO VAHTERA