Piikkiön Eläkkeensaajille kaksoisvoitto

0

Boccian Varsinais-Suomen piirimestaruuskilpailut käytiin viime viikolla Kupittaalla. Tiistaina pelattiin karsinnat, joista kymmenen parasta joukkuetta pääsi torstaina järjestettyyn loppuotteluun. Piikkiön Eläkkeensaajista kolme joukkuetta sijoittui kymmenen parhaan joukkoon.

Menneinä vuosina piirimestaruuskisoja ovat hallinneet salolaiset ja piikkiöläiset. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Piikkiön Eläkkeensaajat voittivat tuplamestaruuden eli kultaa ja hopeaa. Yhdistys sai komean kiertopalkinnon omakseen merkiksi kaikkien aikojen kolmannesta voitostaan.

Turnauksen päätteeksi Piikkiön Eläkkeensaajien kulta- ja hopeamitalistit Tapio Haliseva (vas, ylh.), Juhani Korvensyrjä, Kalevi Pirttijärvi, Jarmo Gustafsson, Pauli Henriksson, Urho Kinnunen, Raija Pirttijärvi, Juhani Helin ja boccian vetäjä Seppo Paimento kokoontuivat ryhmäkuvaan.