Sakosta suuttunut ajoi pysäköinninvalvojan päälle

0

Mies ajoi tahallaan yksityisen pysäköinninvalvojan päälle Kiesikadulla perjantaina kello 12.36. Pysäköinninvalvoja oli laittanut henkilöauton tuulilasiin pyyhkijänsulan alle pysäköintivalvontamaksun, kun paikalle tullut mies heitti maksulapun maahan auton etupuolelle. Pysäköinninvalvoja oli juuri nostamassa maksulappua, kun mies meni sisälle autoon, käynnisti sen ja voimakkaasti kaasuttaen ajoi pysäköinninvalvojan päälle. Pysäköinninvalvoja lensi auton konepellille, josta hän putosi maahan auton kääntyessä. Auto poistui paikalta.

Poliisin mukaan pysäköinninvalvoja sai vammoja eri puolille kehoa. Vammojen laadusta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Uhri kykeni kuitenkin itse tulemaan poliisilaitokselle tekemään rikosilmoituksen asiasta. Asiaa tutkitaan nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä pahoinpitely ja vammantuottamus. Poliisilla on tiedossa auton kuljettajan henkilöllisyys.