Uudella suomalaisella vaatemerkillä on kaarinalaiset juuret

0

Johanna Hakala, Inka Kiuru ja Nora Peltoniemi ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Nyt heillä on pyöritettävänään oma yritys.
Kaarinalaislähtöiset Inka Kiuru ja Nora Peltoniemi sekä heidän turkulainen ystävänsä Johanna Hakala osallistuivat viime syksynä Nuori Yrittäjyys -kurssille. Kurssin aikana he perustivat oman yrityksen ja naistenvaatemerkin JULJAN. Ammattikorkeakouluopintojaan viimeistelevä kolmikko tähtää ensisijaisesti kansainvälisille markkinoille: Iso-Britanniaan, Italiaan, Ranskaan, Venäjälle ja Ruotsiin.
Naisten ensimmäinen ikioma mallisto alkaa olla valmis. Keskiviikon Kaarina-lehdessä paljastetaan muun muassa Peltoniemen suunnittelemat kapealinjaiset reikähousut, joissa on reiden paljastavat aukot molemmissa lahkeissa.

Lue lisää Kaarina-lehdestä keskiviikkona 20.3.