Valtuuston kokousta voi seurata kotikoneelta

0

Kaarinan kaupunginvaltuuston maanantai-iltaista (15.4.) kokousta voi seurata jälleen suorana lähetyksenä netissä. Edellistä lähetystä kävi katsomassa videoinnista vastanneen Anton Vaaranmaan (vihr) mukaan 200 katsojaa.

– Saattaa olla, että jotkut ovat katsoneet lyhyen pätkän lähetystä ja palanneet myöhemmin sivulle uudestaan, kun suora lähetys on ollut vielä käynnissä. Silloin sama katsoja lasketaan useamman kerran koska ohjelma laskee katselut, eikä katselijoita, Vaaranmaa tarkentaa.

Kokouksen jälkeenkin sivustolla on käynyt parisataa ihmistä.

Myös Turun kaupunginvaltuuston kokoukset näkyvät nykyisin netissä. Tekniikka on Turussa hieman erilainen, sillä kokouksia ei näytetä suorina, vaan ne ladataan jälkikäteen Youtube-palveluun. Turun valtuuston kokouksia on katsellut kävijätilaston mukaan Youtubesta alle sata ihmistä.

Kaarinan kaupunginvaltuuston kokous on katsottavissa osoitteessa http://bambuser.com/channel/kaarinanvaltuusto.