Vilho kiri hopealle

0

JUOKSU. Perinteinen Kivistön lenkki avasi nuorien yleisurheilijoiden maantie- ja maastojuoksukauden Varsinais-Suomessa. Mynämäen urheilukeskuksessa kierrettiin lenkkiä seitsenvuotiaista 15-vuotiaisiin matkojen ollessa 400 metristä neljään kilometriin.
Piikkiön Kehitystä edustivat Kilpeläisen veljekset, joista parhaiten pärjäsi P13-juossut Vilho. Hän sijoittui kahden kilometrin lenkillä toiseksi ajalla 7.35 häviten voittajalle vain vajaat puoli minuuttia. Juoksu oli ehdottomasti Vilho Kilpeläisen paras, mikä on kuulemma hiihto- ja mäkikauden tulosta. Myös nuoremmat veljet pääsivät palkinnoille, kun Paavo sijoittui P9-sarjassa kuudenneksi kilometrin matkalla ja Lauri P7-sarjassa 400 metrillä viidenneksi.
Kehitysläisten kausi jatkuu maastojuoksukisoilla, jotka juostaan Kaarinan Uran kanssa cup-muotoisena kolmen osakilpailun kokonaisuutena 2., 7. ja 9.5.