Yrityksissä avoimia ovia teemaviikon kunniaksi

0

Kaarinassa vietetään tällä viikolla yrittäjyysviikkoa. Teemaviikon kunniaksi monissa paikallisissa yrityksissä järjestetään avoimien ovien tapahtumia asukkaille ja myös koululaisryhmille on luvassa joitakin yritysvierailuja. Yrittäjille on tarjolla luentoja, hemmottelua ja vertaistukea.

Tänään maanantaina asiaa on tarjolla erityisesti uusille yrittäjille ja yrityksen perustajille, kun yrityspalvelukeskus Potkurin yritysneuvojia vierailee Kaarinan Kivitaskussa. Keskiviikkona Tuorlan auditorio täyttyy kasvua tai kansainvälistymistä hakevista yrittäjistä. Kasva ja kansainvälisty -seminaarissa paikalla on kuusi asiantuntijaorganisaatiota kertomassa omasta palvelutarjonnastaan. Lisäksi kuullaan kolme mielenkiintoista tarinaa yrityksistä, joiden kasvu ja kansainvälistyminen on jo saanut ilmaa siipiensä alle.

Torstaina keskitytään yritystoiminnastaan luopumassa olevien ja yritystoimintaa suunnittelevien tahojen yhdistämiseen, kun vuorossa on Omistajanvaihdosilta Kaarina-teatterissa. Ilta järjestetään nyt toista kertaa

Perjantai-iltana vaihdetaan vapaalle Savea ja soodaa -juhlassa Vaparissa. Tilaisuuteen kutsutaan kaikki kaarinalaiset yrittäjät, kaupungin viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä. Illan ohjelma on sopiva sekoitus huvia ja hyötyä.

Yrittäjyysviikon järjestävät Kaarinan kaupunki, Kaarinan Kehitys Oy, Kaarinan Yrittäjät ry sekä Piikkiön Yrittäjät ry.